Gæstebog

Skrevet af marcus, d. 28-12-2018
Мы христианская организация, созданная для помощи людям, уждающимся финансовой помощи. Поэтому, если у вас возникли финансовые трудности или у вас возникли финансовые затруднения, и вам нужны средства, чтобы начать свой собственный бизнес, оплатить свои счета, свяжитесь с нами сейчас, мы предлагаем все виды кредитов здесь, мы предлагаем 3% -ый кредит в Du kan ikke være sikker på, at du kan få besked om, at du ikke har noget at vide om dette: ckf53744@gmail.com

3% afleveringsprisen er ikke nødvendigvis tilfældet
E-mail:
Skrevet af 3% lånetilbud gælder nu, d. 14-12-2018
Er du forretningsmand eller kvinde? Er du i nogen økonomisk rod eller har du brug for penge til at starte din egen virksomhed? Har du brug for et lån til at betale gæld eller købe et hus eller en bil? 3% lånetilbud gælder, hvis du har brug for et lån, så vi kan fortsætte fremad: luthor2.corploanfirm@gmail.com

* Investorer Lån
* Gældskonsolidering
* Second Mortgage
* Business lån
* Personlige lån
* Internationale lån


3% lånetilbud gælder nu
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Bertel Hansen , d. 25-03-2018
For en del år siden fik jeg fotokopi af en artikel "Af Vindinge landsbys og kirkes - fra 1677 Fuirendal - historie" skrevet af Aage Lambert-Jensen. Desværre har jeg kun fået de første 9 sider. Er du i besiddelse af hele artiklen? Og vil du evt. dele den med mig? Jeg er formand for Fuglebjergegnens Lokalhistoriske Forening - Borupris' Venner og i øvrigt kirkeværge for Kvislemark, Fyrendal og Førslev Kirker.
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Søren Petersen, d. 28-10-2014
Min mor, Sigrid Petersen, var organist i Kvislemark kirke - omkring årene 1959-65. Jeg husker pastor Aage Lambert Jensen tydeligt - et karismatisk og meget vidende menneske. Aage Lambert Jensen anbefalede mig litteratur vedr. Kvislemark og Fuirendal sogne - få år inden sin død. Da min mor boede på plejehjem sendte Aage Lambert Jensen breve til hende.....det er jeg stadig meget taknemmelig for!! Hvis nogen kan huske mig så vil jeg blive glad for en email - - min far var Henry Petersen - han var født blind og læste teologi. Han var en flittig gæst i Kvislemark kirke. De venligste hilsener - Søren Petersen
E-mail:
Skrevet af Christiane lambert, d. 13-08-2014
Jeg husker bedst Fyrendal, det var jo min barndom. Men en del af kalkmalerierne fra Kvislemark er min erindring. Meget rørende at læse om historien om Kvislemark. Har som voksen været tilbage og se farfars navn i kirken. Erindre som helt lille,præstegården i Kvislemark. Farmor havde sit domæne der.
E-mail:
Skrevet af Bodil Bondé Gravang, d. 03-04-2014
Jeg er oldebarn af tømre Carl og Hansine (Sine) Madsen, der boede Kvislemarkvej 15 i Kvislemark. Jeg ved desværre ikke så meget om dem og har meget få foto af dem. Er det mon noget lokalarkivet kan hjælpe med? Venlige hilsner Bodil Gravang
E-mail:
Skrevet af Villy Jensen , Skælskør, d. 27-06-2013
SKUMME SMEDIE !! - hvorfor hedder det mon Skumme??
Hvis det blot er et stednavn, er det et mærkeligt navn, når man tænker på, hvad skumme egentlig betyder.
E-mail:
Skrevet af Knud Andersen, d. 02-01-2012
Jeg boede som dreng i Førslev præstegård fra 1. dec. 1944. I præstegårdens
konfirmandstue var indkvateret 4-5 sommerfolk i sorte uniformer, som skulle passe flyvepladsen, der lå SV for præstegården mellem vejen til Arløse og vejen til Hyllinge. Det er korrekt, at der også boede en flok sommerfolk i det gamle arresthus ved kirken. Vi drenge fra præstegården fandt - vel i 1945-46 resterne af en af de kontainere, som var kastet ned med våben. Vi observerede aldrig aktiviteter på marken. Sommerfolkene generede os ikke, bortset fra at de huggede et rådyr som min far havde fået fra Førslevgård til julen 1944.

Jeg gik på Hindholm 1949-54 og havde pastor Lambert-Jensen bl. a. i latin.
Jeg er lige blevet færdig med Bo Lidegårds fremragende bog: Kampen om DK 1933-45. Det er grunden til at jeg søgte på sommerfolkene.
Er Du bror til Elisabeth?
Venligst
KA
E-mail:
Skrevet af Erik Steinmann, d. 14-08-2011
Kære Knud Lambert,

Jeg er blevet henvist til dig af Knud O. Christensen.

Sagen er den at vi er et par historiker som arbejder på en rapport over tidligere tyske feltflyvepladser, hvoraf det har været et par stykker på Sjælland bl.a ved Førslev/Arløse.
Vi har tidligere arbejdet med flyvestation Værløses historie og med andre tyske installationer.

Jeg vil spørge dig om du skulle ligge inde med oplysninger og eventuelt kende den nøjagtige placering af nævnte feltflyveplads.
Såfremt vil jeg være taknemlig for at høre fra dig.

På forhånd tak og med venlig hilsen
Erik Steinmann
Egnshistorisk forening for Gundsø
E-mail:
Skrevet af Bente Iversen, d. 20-06-2011
Jeg leder efter min ane på min bestefars
side.Hans navn er :Ole Toft Sørensen f.1887
Hans far:Jacob Gimlinge Sørensen f.1856
Der var 2 præster bagover navnene kan være Peder Ebbesen og Ebbe Pedersen.Kan noen hjælpe mig?
Hilsen Bente.
E-mail:
Skrevet af Flemming Larsen, d. 11-12-2010
Jeg fandt siden ved et tilfælde og syntes det er meget interessant læsning, da jeg kommer fra Sandved. Jeg er barnebarn af ølhandler Frederik Mortensen og boede i Sandved fra 1949 (2 år gammel) til 1967. Gik i Sandved Skole og på Hindholm Kost-realskole.
E-mail:
Skrevet af Søren Petersen, d. 26-01-2010
Min mor, Sigrid Petersen, var organist i Kvislemark kirke - omkring årene 1959-65. Jeg husker pastor Aage Lambert Jensen tydeligt - et karismatisk og meget vidende menneske. Aage Lambert Jensen anbefalede mig litteratur vedr. Kvislemark og Fuirendal sogne - få år inden sin død.
E-mail:
Skrevet af georg-t.larsen, d. 16-11-2008
som gammel kostskoleelev på Hindholm er det en meget interessant hjemmeside, jeg havde Lambert jensen som lærer i Historie & Latin . kom flere gange på besøg i præstegården og fik forklaret kirken og dens historie, jeg var elev på hindholm i tiden 1946-1951
E-mail:

Nyeste kommentarer

04.03 | 09:33

Årene 1940 til 1945 må aldrig glemmes

21.07 | 17:12

Den eneste vej til himlen.

Hvis Vi vil gå til uvidende sted, at vi ikke kender vejen til uvidende sted,
Vi har brug for person, at han nogensinde går til dette sted eller person fra det sted
hente os, så vi går ikke vild
Denne måde at tænke på er meget r

02.04 | 21:40

  I Arløse er der hidtil kun registreret en frihedskæmper, den 25-årige Erik Frederik Nielsen. Rettelse: rigtig navn er Ernst Frederik Nielsen

10.04 | 21:27

Det er sjælden vi får oplysninger fra kirkebogen, der viser os et billede af de ulykkelige, der kommer af dage og de gamle, der var henvist til nådens brød.